Projektudvikling eller instituion

Ejendommen er opført i 1925 - og har indtil starten af det nye årtusinde været anvende til plejehjem.

Plejehjemmet blev lukket og ejendommen solgt af Næstved Kommune til privat investor.

I ca. 10 år har ejendommen været udlejet til privat institution og de sidste ca. 5 år har ejendommen været udlejet til Næstved Kommune til brug for flygtninge.


Nu bliver ejendommen ledig og vi vurderer, at ejendommens 642 etagemeter i hhv. stueplan og på 1. sal vil være særdeles attraktive til nye boliger tillige med udnyttelse af restbyggeretten på ca. 300 m².

Ejendommen fremstår med gulpudsede facader, sprossevinduer med termoglas, rødt tegltag, tagrender og nedløbsrør i zink. Elevator og naturgasanlæg i kælderen, som er på 53 m².

Her er 17 opholdsrum/boliger uden adgang til eget toilet/bad, men der er mange toiletter/baderum fordelt i ejendommen. - Midt i stueplan er stort køkken med inventar og hvidevarer, ligesom her er dejlig opholdsstue.

Grunden er på 2.860 m², som er udnyttet med bl.a. asfalteret parkeringsareal, havepavillon samt græsplæne - og her bør kunne bygges ca. 300 m² rækkehuse på grunden.


En sjældent udbudt ejendom, som der kan investeres i ud fra forskellige vinkler - f.eks. skole/institution, ungdomsboliger eller mest oplagt - projektudvikling og ombygning til attraktive boliger.
Sagsnummer
ERH16034
Ejendomstype
Boligudlejning
Etageareal
642m2
Grundaral
2.860m2
Afkast
-1,87%
Energimærke
G
Pris
3.995.000 kr.
Ejendom vist 11327 gange

Kontakt mægler

Har du spørgsmål til denne ejendom, eller vil du bestille en fremvisning ?