Kontorejendom på ca. 600 m² med flere anvendelsesmuligheder

Rummelig ejendom opført i gedigne materialer med flere anvendelsesmulighede fx som kontor til revisor eller advokat, kontorfællesskab, undervisning eller festlokaler.

Ejendommen benyttes pt. til festudlejning (ikke ungdomsfester) og er godkendt op til 150 personer, med plads til ca. 100 spisende gæster.

Ejendommen er opført i 1979 med tilbygning i 2001. Den er opført i røde mursten (fuldmuret), og med sorte cement tagsten. Her er desuden gulvvarme suppleret med 2 varmpumper. Bortset fra 2 terrassedøre som trænger til udskiftning, fremstår ejendommen særdeles velholdt og i rigtig god stand.

Da ejendommen bl.a. tidligere har været benyttet til kontor for fagforening, er der trukket nedværkskabler i ejendommen. Aktuelt er indretningen med flere store og en række mindre lokaler. I begge ender af ejendommen er der pænt indgangsparti med niveaufri adgang, køkken og toiletfaciliteter, hvilket muliggør opdeling af ejendommen i fx 2 lejemål. Toiletforholdene er i den ene ende opdelt til herre og damer ligesom der er handicaptoiletter.

Desuden er der gode parkeringsforhold og en gårdhave på 112 m².

Ejendommen ligger i er erhvervsområde med bredt udvalg af detailforretninger herunder bl.a. bilforhandlere, møbelforretning og byggemarkeder samt øvrige liberale erhverv som dyrehospital og fagforening.

Afstand til station 1,2 km og motorvej ca. 9,5 km.

Ejendommen ønskes fortrinsvis solgt, men udlejning er også en mulighed. Kontakt os for nærmere oplysninger.
Sagsnummer
ERH18181
Ejendomstype
Kontor
Etageareal
607m2
Grundaral
2.173m2
Energimærke
D
Pris
kr. 2.795.000
Ejendom vist 259 gange

Kontakt mægler

Har du spørgsmål til denne ejendom, eller vil du bestille en fremvisning ?