Stilfuld og præsentabel kontorejendom

Her er tale om en arkitektonisk markant og præsentabel kontorejendom, som elegant formår at kombinere spændende moderne design med super funktionelt og indbydende kontormiljø.

Ejendommen er opført i 2005 med senere tilbygning i 2010 i samme stil og høje kvalitet. I alt er der 533 veldisponeret kvadratmeter, som rummer bl.a. 2 åbne kontorrum, flere kontorer/møderum, præsentabelt indgangsparti, stort indbydende møderum, frokoststue på indskudt 1. sal., depotrum m.m.

En virkelig attraktiv ejendom, hvis kvalitet, beliggenhed og synlighed er noget der lægges vægt på.

Ejendommen rejser sig med sin markante, skibsstævnlignende udformning mod Køgevej, hvilket giver god synlighed. Samtidig fås ikke meget bedre tilkørselsforhold, da ejendommen grænser op til Køgevej og den store rundkørsel med indfaldsvej og omfartsvej samt ca. 10 min til Sydmotorvejen.

Har man behov for yderligere plads eller supplerende lager/værksted, er der rig mulighed for at bygge ud, da ejendommen ligger på en 5.075 m² stor grund med tilladt bebyggelsesprocent på 50.

Området, som ejendommen ligger i, er Næstveds mest attraktive erhvervs- og detailhandelsområde, hvor man finder bl.a. Næstved Storcenter, store udvalgsbutikker, bilhuse m.m.
Sagsnummer
ERH19204
Ejendomstype
Kontor
Etageareal
533m2
Grundaral
5.075m2
Energimærke
B
Pris
8.000.000 kr.
Ejendom vist 422 gange

Kontakt mægler

Har du spørgsmål til denne ejendom, eller vil du bestille en fremvisning ?