Højt afkast - lille risiko - stort potentiale. Næstved og Fuglebjerg.

SÆLGES SAMLET. Højt afkast, lille risko og stort potentiale!

Porteføljen er fuldt udlejet og består af seks erhvervsejerlejligheder, to gårdhavehuse og én beboelseslejlighed.

Beboelseslejligheden er beliggende 2 min. gang fra hhv. centrum og stationen af Næstved. Lejligheden har 3 værelser, toilet/bad, køkken og entré samt altaner. Ved gensalg, fri for lejemål og efter istandsættelsen vurderes lejligheden at kunne sælges for ca. 1 mio. kr.

Gårdhavehusene er beliggende i Dyssegårdsparken i Næstved Syd - en samlet bebyggelse på 526 enheder opført af Bøje Nielsen tilbage i 1970. Husenes 106 m² har en meget attraktiv indretning med stor stue, køkken, bryggers, entré, toilet/bad, gæstetoilet og tre mindre værelser tillige med udgang til lille gårdhave. Husene er opført i gule sten, har fladt tag. Vinduerne er skiftet for ca. 5 år siden og her er ny fjernvarmeunit. Det ene hus er stadig beboet af lejer fra husets opførelse. I det andet hus er lejer indflyttet i 1982. Ved gensalg, fri for lejemål og efter istandsættelse vurderes gårdhavehusene at kunne sælges for ca. 1,2 mio. kr. hver.

Erhvervsejerlejlighederne - 6 stk. i alt - udgør den største del af mindre butikscenter på i alt 8 enheder i Fuglebjerg. Lejlighederne er udlejet til meget rimelige lejepriser. Lejerne er gode og stabile; således har fem af lejerne været i ejendommen i mange år og den nyeste lejer - Kirkens Korshær - har 3 års uopsigelighed.
Fuglebjerg er én af fire kommuner, som i 2008 blev kommunesammenlagt med Næstved. Fuglebjerg udgør et aktivt lokalcenter i Næstved Kommunes østlige del. Arealerne omkring centret er de senere år udbygget - og nærmeste naboer er således bl.a. Netto, Aldi, Superbrugsen, nyt apoteks- og lægehus, bibliotek og borgerservice m.v...
Bygningerne er opført i 1989 i gule sten og med taghældning med eternit og bliver løbende holdt ajour af udlejer.
Sagsnummer
ERH20062
Ejendomstype
Kombineret erhverv og bolig
Etageareal
1.346m2
Grundaral
8.798m2
Afkast
7,22%
Pris
6.500.000 kr.
Ejendom vist 1900 gange

Kontakt mægler

Har du spørgsmål til denne ejendom, eller vil du bestille en fremvisning ?