Blandet bolig og erhverv

Leder du efter en ejendom med en stor rummelig og velholdt bolig og med stort tilhørende værksted/udhus, så er denne ejendom måske noget for dig.

Her er masser af muligheder - både for en selvstændig håndværksmester, for dig der har brug for et stort værksted, plads til bil og båd eller for dig, der bare har en pladskrævende hobby.

Ejendommen rummer en flot og velholdt bolig på 216 m2, med tilhørende udhus og garage samt et værksted på 176 m2, der er registreret til erhverv.

Værkstedet er opført i 2001 og har port samt forskudt dæk til ekstra oplagring. Her er støbt gulv og eget toilet - samt godt 5,5 meter til kip.

Ejendommen er beliggende på stor grund på 1.984 m2 midt i Dalmose. I Dalmose har du både skole, daginstitution, indkøb og idrætshal og indenfor 20 minutter kan du nå både Slagelse, Korsør og Sorø.

Boligen, som har solfanger til det varme vand på taget, indeholder:

Pænt HTH-køkken med induktionskogeplade fra 2019 og åben forbindelse til stor spisestue. Herfra er der direkte adgang til opholdsstue med loft til kip, brændeovn og flot lysindfald fra de høje glaspartier.
I stueetagen finder du ydermere et værelse samt et flot renoveret badeværelse, som i 2018 har fået nyt gulv, nye elementer og nye armaturer.

På 1. sal er der stor møblerbar repos, 3 værelser samt et ekstra toilet.

På grunden er der desuden garage, overdækning samt stor vinkelformet have med flere ældre frugttræer.

En ejendom med rigtig mange muligheder og som overalt står i flot og velholdt stand.
Sagsnummer
ERH20162
Ejendomstype
Kombineret erhverv og bolig
Etageareal
454m2
Grundaral
1.984m2
Afkast
-0,52%
Energimærke
D
Pris
1.695.000 kr.
Ejendom vist 138 gange

Kontakt mægler

Har du spørgsmål til denne ejendom, eller vil du bestille en fremvisning ?