Off. udbud for Faxe Kommune - købstilbud senest 16. april 2018

På Terslev Bygade udbydes i offentligt udbud for Faxe Kommune ældre ejendom, som har været anvendt til daginstitution og boliglejlighed på 1. sal.

Ejendommen ligger på matr.nr. 3a Terslev By, Terslev som er på 2.043 m². Som led i salget udmatrikuleres en mindre del af grunden, hvoraf den udbudte matrikel i følge foreløbigt målerblad vil udgøre 1.925 m².

Ejendommen er opført i 1907 med til-/ombygning i 1968. Ydervæggene er udført i røde mursten og tagkonstruktion med skiffertag. Ejendommen opvarmes med fjernvarme og der er installeret 3-elmålere for nem opdeling af ejendom i flere lejemål.

På ejendommen forefindes desuden garager på hhv. 166 og 24 m² samt to udhuse på hhv. 89 m² og 10 m². Garager og udhuse er uden opvarmningskilde.

Ejendommen egner sig oplagt til indretning af 3-4 boliglejligheder.

Der er tale om en ældre ejendom som særlig for så vidt angår det indvendige bær præg af vedligeholdelsesmæssigt efterslæb. I begge gavle er der ældre sætningsskader.

Ejendommen udbydes efter reglerne om offentligt udbud, jf. Indenrigsministeriets bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens faste ejendomme.

Kommunen forbeholder sig ret til frit at vælge mellem de indkomne tilbud og til at forkaste dem alle.

Ejendommen udbydes uden en mindstepris. Købstilbud skal afgives på tilbudsformular, som er en del af udbudsmaterialet. Købstilbuddet skal ledsages af konkrete oplysninger om påtænkt anvendelse.

Faxe Kommune forbeholder sig ret til at lade tinglyse deklaration om at f.eks. ombygning af institutioner til boliger eller lignende skal være påbegyndt senest 2 år efter overtagelsen, og såfremt dette ikke sker kan kommunen kræve ejendommen tilbageskødet til kommunen til samme pris, som den er solgt for.

Købstilbuddet skal være ErhvervsMægler Næstved i hænde senest mandag den 16. april 2018.

Salgsopstillingen er kun en del af det samlede udbudsmateriale. Interesserede opfordres til at rekvirere det samlede materiale hos ErhvervsMægler Næstved.
Sagsnummer
ERH18011
Ejendomstype
Investering
Etageareal
424m2
Grundaral
1.925m2
Afkast
0%
Energimærke
G
Pris
kr. 10.001
Ejendom vist 545 gange

Kontakt mægler

Har du spørgsmål til denne ejendom, eller vil du bestille en fremvisning ?