Off.udbud - budfrist 11. januar 2019

Tidligere Svalebæk Skole udbydes via offentligt udbud for Faxe Kommune.

Skolen er tegnet af Arne Jacobsen og opført i 1955. Ejendommen er kraftigt ombygget gennem tiden bl.a. er det tidligere shedtag, med ovenlysvinduer ændret til saddeltag.

Skolen har et samlet bygningsareal på ca. 2.800 m² og ligger på en grund der er ca. 38.000 m². Skolen er indrette med hovedbygning til kontor, klasselokaler, køkken- og kantinefaciliteter mm. og sammenbygget med mindre gymnastiksal. Herudover findes øvrige mindre bygninger på grunden indrettet til klasselokaler.

Under hovedbygninger er der højloftet kælder på 262 m², hvor der i et af rummene er indrettet træningsrum.

Skolen har siden 2013 været udlejet til Heldagskolen Bråby. Lejeforholdet kan fra udlejers side tidsligst opsiges til fraflytning den 1. juli 2028.

Ejendommen er underlagt aftale med fritidsbrugere og lokalråd omkring deres adgang til vederlagsfrit at benytte skolen og dens arealer. Fritidsbrugerne kan fx benytte aula, gymnastiksal, omklædningsrum, opbevaringsrum og boldbaner inden for nærmer bestemte tidsrum.

På matriklen findes desuden et klubhus på 140 m², som Svalebæk I.F. har brugsret til.

Faxe Kommune står for den daglige drift af boldbanerne, herunder græsslåning, belysning, opstregning o.l. Herudover bidrager kommunen med forsikring af klubhus samt afholdelse af driftsudgifter hertil i forening med idrætsforeningen.

Ejendommen udbydes efter reglerne om offentligt udbud, jf. Indenrigsministeriets bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens faste ejendomme.

Kommunen forbeholder sig ret til frit at vælge mellem de indkomne tilbud og til at forkaste dem alle.

Ejendommen udbydes uden en mindstepris. Købstilbud skal afgives på tilbudsformular, som er en del af udbudsmaterialet der kan rekvireres hos ErhvervsMægler Næstved. Købstilbuddet skal ledsages af konkrete oplysninger om påtænkt anvendelse.

Købstilbuddet skal være ErhvervsMægler Næstved i hænde senest fredag den 11. januar 2019.
Sagsnummer
ERH18131
Ejendomstype
Undervisningslokaler
Etageareal
2.795m2
Grundaral
37.953m2
Energimærke
G
Pris
kr. 10.000
Ejendom vist 1032 gange

Kontakt mægler

Har du spørgsmål til denne ejendom, eller vil du bestille en fremvisning ?