1.208 m² butik til detail, engro, fitness e.lign.

977 m² butik, 231 m² kontor og 230 m² kælder/lager
Mange indretningsmuligheder
Tæt på indfaldsveje
Oplagt til engros/detail eller fitness
Ejendommen består primært af et stort regulært lokale på 933 m², med indgang fra gaden og masser af gulvareal. Fra butikslokalet er der via intern trappe adgang til kælder og 1. sal.

På 1. salen findes 2 kontorer og møderum, toilet/bad, køkken samt kantine/mødelokale. Kælderen er opdelt i 3 gode rum med god opbevaringsplads.

På bagsiden af bygningen er der læsserampe med el-port for direkte indgang til lageret.

Endelig findes der en dobbelt garage, hvor den ene er åben og den anden er aflukket, samt et cykelskur. Ejendommen er en murstensejendom der er opført i gule sten, med tagpap tag. Arealet foran butikken er udlagt til parkeringsareal og er belagt med asfalt ligesom den resterende udenomsplads. Ejendommen er hegnet mod bagsiden med 2 port indgange. Anvendelsesmuligheder er mange. Ejendommen har tidligere været anvendt til engrosvirksomhed, men er oplagt til formål såsom detail, showroom, engros, fitness m.m.
Beliggenheden er i et blandet bolig- og erhvervsområde, tæt på indfaldsvejene. I området er der en god kundestrøm til eksisterende butikker, der bl.a. omfatte bowling center, Rema 1000, Lidl, Burger King, Wash World, Garant, dyreklinik m.m.

Næstved kommune har ca. 80.000 indbyggere og er Sjællands største kommune målt på areal.
Sagsnummer
ERH19183
Ejendomstype
Butik / Detail
Etageareal
1.438m2
Grundaral
3.600m2
Energimærke
D
Pris
6.250.000 kr.
Ejendom vist 1051 gange

Kontakt mægler

Har du spørgsmål til denne ejendom, eller vil du bestille en fremvisning ?