Unik ejendom med mange muligheder

I charmerende boligkvarter og med kort afstand til naturskøn badestrand i Faxe Ladeplads udbydes denne unikke og karismatiske ejendom, som rummer et utal af muligheder.

Her kan indrettes hotel, kursusvirksomhed, pensionat, ombygges til lejligheder eller indrettes til flerfamilie bolig, hvor man kan bo sammen på kryds og tværs af generationer. Alternativt er der mulighed for at indrette en liebhaverbolig med format.

Ejendommen har siden 1929 og frem til udgangen af 2019 være anvendt af Hylleholt Husgerningsskole og har fungeret som opholdssted for unge piger med særligt behov. Indretningen er derfor aktuelt med flere værelser, stort industrikøkken og adskillige bad/toilet faciliteter. Ejendommen vil derfor let uden større investering kunne aktiveres som fx hotel, pensionat eller lign.

Ejendommen består reelt af 3 ejendomme (matrikler), som evt. også efter køb vil kunne afhændes eller udvikles særskilt.

Fredensvej 5 omfatter 2 matrikler, hvor hovedejendommen på 629 m² er beliggende på den ene matrikel, der er på 1.812 m². Den anden matrikel, med et grundareal på 690 m², ligger skråt overfor på vejen og er indrettet til parkeringsplads. Grunden vil evt. kunne frasælges særskilt som byggegrund.

Ejendommen er opført i 1929 i mursten med pudset facade og rødt tegltag.

Stueplan er indrette med bl.a. hall og trappe til 1. sal, kontor, stue, spisestue, stort køkken og flere toiletter. På 1. sal er der 9 værelser, kontorer og møderum samt flere toilet og badfaciliteter. 2. sal er med 3 gode rum, der evt. vil kunne indrettes til egen lille lejlighed.

Bygningen fremstår såvel indvendigt som udvendigt i pæn vedligeholdelsesmæssig stand med bl.a. stuk i flere rum og en præsentabel indgang og hall. Der er i 2018 isat nye termovinduer ligesom Viessmann gasfyr er af nyere dato. Desuden er der i 2019 udført separatkloakering.

Endelig er der Fredensvej 7A som består af hus på 94m² i 1½-plan og ligger på en grund der er 809 m².

Huset har fungeret som annex til husholdningsskolen og er genopført i 2002 efter at være nedbrændt.

Ydervægge er udført i mursten med pudset facade og tagkonstruktion er med røde cementsten. Indretningen er med 4 værelser, toilet samt trinettekøkken.

Opvarmning sker via centralfyr placeret i naboejendom. Ved særskilt salg af ejendommen vil dette skulle frakobles og huset tilsluttes eget naturgasfyr, som evt. kan installeres i tilhørende udhus.

Til boligen hører udhus på 16 m² og ældre garage.
Sagsnummer
ERH20036
Ejendomstype
Kombineret erhverv og bolig
Etageareal
723m2
Grundaral
3.311m2
Afkast
0%
Energimærke
E
Pris
3.950.000 kr.
Ejendom vist 779 gange

Kontakt mægler

Har du spørgsmål til denne ejendom, eller vil du bestille en fremvisning ?