Detailhandelslejemål med attraktiv beliggenhed

Erhvervslejemål med både sjæl og charme på hjørnet af Jernbanegade.

Her er mulighed for detailhandel - kunne f.eks. anvendes til blomsterbutik, brætspils-café eller andet, hvor der kunne være behov for baglokaler til workshops, undervisning eller lager.

Lokalet giver masser af mulighed for eksponering via store vinduer ud til begge gader.

Der er indgang til lejemålet fra hjørnet af ejendommen. I Jernbanegade er der en del restauranter og butikker og området er generelt befærdet af både fodgængere og biler, idet der f.eks. er 30 min parkering lige ude foran butikken.

Ejendommen er fra 1898, den er byfornyet og fremstår i meget fin stand.

Selve butikslokalet er på 130 m² , mens lager og baglokale udgør 66 m². Udlejer etablerer toilet, samt sørger for opdelingen af lejemålet. Der etableres desuden el-bimåler i lejemålet.

Lejemålet har flere plan og små trapper og her er flotte lofter, nogle af dem med original udsmykning. Lejemålet har et stort udviklingspotentiale og her er mange muligheder for at skabe en spændende indretning.

Ved indretning til café / restaurant vil det være muligt at holde åbnet alle ugens dage fra 10.00-22-00, fredag og lørdag dog 10.00-23.00.

Pt. er området omkring Jernbanegade, Teatergade og Næstved Station i rivende udvikling. Udlændingestyrelsen åbner i 2020 og på sigt udvikles her 46 lejeboliger 200 meter fra lejemålet. VUC er allerede etableret og i de kommende år bygger Absalon stor uddannelsesinstitution på Campusområdet, der er beliggende på Teatergade.
Sagsnummer
ERH20044
Ejendomstype
Butik / Detail
Etageareal
216m2
Energimærke
D
Leje pr. m2
612,96
Årlig leje
132.400 kr.
Ejendom vist 1543 gange

Kontakt mægler

Har du spørgsmål til denne ejendom, eller vil du bestille en fremvisning ?