Farimagsvej 69, 4700 Næstved

Investeringejendom nær centrum og station

Udlejet investeringsejendom beliggende få minutters gang fra stationen.

Ejendommen består af to bygninger.

Klassisk 1½ plans villa fra 1914 - indeholdende to beboelseslejligheder - én på hver etage. Bygningen fremstår med hvid pudset facade, røde lertegl på taget og nyere sprossevinduer. Der er fuld kælder under ejendommen. Begge lejligheder fremtræder i pæn stand.

Klassisk fabriksbygning med ensidig taghældning og fantastisk lysindfald - er ligeledes opført i 1914, men er gennemgribende renoveret i 2007 til kontor og opdelt i to enheder. Den ene enhed er domicil for arkitektvirksomhed - den anden er opdelt i fem mindre kontorlejemål med fællesfaciliteter. Facaden er udvendigt isoleret og beklædt med aluminium. Der er nye vinduespartier, nyt tagpap med isolering m.v. - alt fra 2007. Arkitekternes lejemål er i rå gammel fabriksstil - med stort åbent og højloftet kontormiljø, 2 mødelokaler, teknikrum og toiletter. Gulve er med moderne støbeasfalt og her er godt lysindfald via mange ovenlysvinduer. På 1. sal forefindes stor kantine/møderum med diverse køkkenfaciliteter.

Mellem bygningerne er asfalteret parkeringsplads til ca. 15 biler.

Ejendommen er beliggende i charmerende område - tæt på Kählers renoverede bygninger, tæt på Campus ved Munkebakken og tæt på den nye domicil for udlændingestyrelsen. Et område i vækst - i absolut gå-afstand til såvel station som centrum.

Under de rette omstændigheder kan arkitekterne lokkes til at flytte, hvis du selv skal anvende dette pragtfulde kontormiljø.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.