Smedevænget 4B, 4700 Næstved

Lager eller værksted i Stenstrup Erhvervsområde

964 m² erhvervslejemål - beliggende i Stenstrup Erhvervsområde - 2 minutter fra omfartsvejen.

Særdeles velegnet til transport, lager og logistik - qua sine 7 porte, der har en størrelse på ca. højde 4,4 x bredde 4,0 meter.

Her er støbt gulv, hallen er isoleret og der er elektrisk luftudsugning. Loftshøjde til kip er ca. 8 meter. I lejemålet forefindes desuden lille, el-opvarmet kontor samt toilet.

Lejemålet er til dels indhegnet og har aflåselig port ved indkørsel. Desuden stor asfalteret plads med vaskeplads. Pladsen er velegnet til store køretøjer og oplag.

Der kan lejes yderligere kontor og bad/omklædning i ejendommen i alt ca. 107 m², beliggende på 1.sal til kr. 300 pr. m² ekskl. moms og forbrug.

Endeligt kan større grundareal lejes, såfremt der er behov for yderligere udendørs oplagring - pris herfor er afhængig af anvendelse og krav til belægning.

Generelt kan der i området etableres "by-servicevirksomheder" som håndværk og værksteder, bygge- og anlægsvirksomheder, reparation og udlejning af maskiner.

I området kan der eventuelt også etableres lettere miljøbelastende virksomheder som f.eks. mindre virksomheder til industri og fremstilling, renovation og genbrug samt bilværksteder.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.