Havnestræde 2A + 2B, 4720 Præstø

Renoveret pakhus med stort potentiale

Med bedste beliggenhed i Præstø midtby - i en charmerende lille forbindelsesgade mellem hovedgaden (Adelgade) og den åbne plads med udsigt til Præstø Fjord og i øvrigt med et blomstrende handelsliv med bl.a. Meny, Netto, Matas, Apotek, cykelforretning, bank og busstation - finder du dette unikke pakhus.

Pakhuset, som er fredet, er opført i 1856 og har af nuværende ejer siden 2015 gennemgået en delvis renovering; herunder bl.a. en omfattende renovering af gulv mod terræn, som er opgravet, isoleret og forsynet med gulvvarme.

Her er i alt tre fulde plan samt tagetage. Stueplan rummer i dag to erhvervslejemål - en lille garnbutik og en større møbelforretning. Møbelforretningen anvender også en stor del af første sal - resten af 1. sal står ubenyttet hen, ligesom hele 2. sal og tagetagen, som er så rummelig, at den indeholder både en 3. og 4. etage!

En fantastisk ejendom, som i dag kun anvendes med mindre end 40%. Resten af ejendommens areal - ca. 891 m² (148 m² på 1. sal, 331 m² på 2. sal, 264 m² på 3. sal og 148 m² på 4. sal) er ledig og klar til kreativ anvendelse for køber/udvikler!

Ejendommen er opdelt i to ejerlejligheder. De tre fulde plan udgør én ejerlejlighed og tagetagen udgør en anden ejerlejlighed. Ejerlejlighederne sælges samlet.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.