Norgesvej 3, 4700 Næstved

Velbeliggende murermestervilla med meget stor garage/udhus

Velbeliggende murermestervilla med meget stor garage/udhus. Oplagt til den lille håndværksmester med brug for værksted/lager lige ved egen bolig.

Ejendommen er beliggende i gå-afstand til hjertet af Næstved by - likge overfor dyskuepladsen.

Ejendommen rummer 148 m2 bolig, 80 m2 kælder samt stor og meget anvendelig garage på 172 m2. Her er både plads til den lille håndværksmester, lager til webshop, opbevaring af Amerikaner-biler eller lignende.

Boligen indeholder:

God entre med trappe til 1. sal og kælder. Fra entreen direkte adgang til udhus/garage. Flot nyere køkken/alrum med hvide elementer og stor spiseplads. Opholdsstue samt disponibelt rum, som er forberedt til badeværelse. Fra køkken/alrum er der udgang til mindre terrasse der vender ud mod Norgesvej og med kig til Dyrskuepladsen.

1. sal indeholder:

3 værelser, depotrum samt badeværelse med kar. Fra gangen adgang til stor møblerbar hems.

Kælder indeholder: Fyrrum/bryggers samt 2 gode disponible rum.

Fra boligen er der direkte adgang til meget stor og anvendelig garage med to elektriske dobbeltporte. Her er masser af anvendelsesmuligheder - både som garage/gildesal eller evt. mindre erhverv. Her er også et ekstra toilet.

Ejendommen er beliggende på 1.000 m2 stor grund, hvor der rig mulighed for at sætte sit eget præg i form at terrasser og hyggekroge mv.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.